A 3d kerítések jellemzői

3D kerítés

A 3d kerítés egy modern megoldás, amely egyre népszerűbbé válik a kertek, udvarok és házak határolására. Ahogy a neve is sugallja, az elülső és hátsó rácsozatok közötti térrészt teljesen kitöltő, 3 dimenziós hatású panelekből áll.

A 3d kerítés előnye, hogy rendkívül erős és tartós, hiszen a panelek anyaga általában rozsdamentes acél vagy galvanizált acél, így nem csak a szélnek vagy az időjárási viszonyoknak, hanem a rozsdának is ellenáll. A panelek közötti távolság nagysága szabadon választható, így lehetővé teszi a kívánt szintű áteresztőképességet és biztonsági szintet is.

A 3d kerítések széles körben elérhetők különböző színekben, méretekben és design-okban, így könnyen megtalálhatjuk azt, amelyik a legjobban illik az otthonunkhoz vagy az irodánkhoz. Az elülső és hátsó rácsozatok közötti panelek többnyire trapéz alakúak, ami egy extra stabilitást és merevséget biztosít a kerítésnek.

Az előnye az is, hogy a 3d kerítés telepítése rendkívül egyszerű és gyors. A panelek könnyen illeszthetők egymáshoz, így rövid idő alatt felállítható az egész kerítés. Az ilyen típusú kerítésnek nincs szüksége hosszú időre vagy speciális szerszámokra, így bárki könnyen felállíthatja.

A 3d kerítések kiválóan alkalmazhatók a kertek, udvarok, uszodák és sportpályák köré. Az átláthatósági fok szabadon szabályozható, így széleskörűen alkalmazhatók a magán és közösségi területeken is. A magasabb biztonsági szintet igénylő helyeken kiváló választás lehet, mert ellenálló az erőszakos betörésekkel és könnyen megakadályozza az idegen behatolók belépését.

A 3d kerítések ára attól függően változik, hogy milyen anyagból készült, mekkora méretű és milyen design-t kapott. Az árak széles skálán mozognak, így mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő kerítést az anyagi lehetőségeihez igazodva.

A 3d kerítés további előnye, hogy a karbantartása rendkívül egyszerű. Az anyagának köszönhetően nem igényel festést, így időt és pénzt takarít meg. Csak egy kis tisztításra van szükség, hogy újra ragyogóan tiszta legyen.

A 3d kerítések környezetbarát megoldás is, hiszen az anyagok újrahasznosítása könnyen megoldható. A rozsdamentes vagy galvanizált acél panelek hosszú élettartammal rendelkeznek, így csökkentik a hulladék termelését, és hosszú távon környezetbarát alternatívát kínálnak.