A komód, amit praktikusan tudsz majd kihasználni

komód

Fontos észbentartani, hogy igazán rendezett és boldog akkor lesz az otthonunk, ha nem zsúfoljuk tele mindenféle felesleges holmival, csetresszel, ha nem kell lépten nyomon olyan nemkívánatos kacatokba botlanunk, melyekhez ki tudja miért kötődünk ugyan érzelmileg, de nem tesznek hozzá semmilyen pluszt az életünkhöz. Ezektől érdemes mihamarabb megválni és a fontos, számunkra örömöt és hasznot hozó dolgokra helyezni a hangsúlyt az otthonunkban.

De az sem mindegy, hogy ezeket hogyan és milyen módon tároljuk.

A komód egy kiváló bútordarab a széles felhasználási területű elemek eltárolására. Szó szerint bármit el lehet helyezni komódok belsejében, csak az nem mindegy, hogy milyen módszerekkel tesszük ezt.

A komód fiókjaiban érdemes térelválasztó elemeket elhelyezni, vagy lehetőség szerint dobozokat beletenni, amikbe szortírozhatjuk a dolgokat egyedi elgondolásunk szerint.

A komód alkalmas kézimunka és különféle irattárolásra, lehet benne tanulmányi dolgokat tárolni, olyan papírokat és kisebb tárgyakat, melyeket nem szívesen tárunk a vendégek szeme elé mondjuk. De akár ruhát is lehet tárolni a fiókokban, mert bár a mainstream elképzelés, hogy a ruhákat felakasztva, vagy polcokra hajtogatva tárolunk, a gondolat, hogy fiókba tegyük őket egyre kevesebbektől idegen. Mert bár a fehérneműket és a zoknikat amúgy is könnyűszerrel el tudjuk tárolni fiókban, de ugyanilyen jól működik a vízszintes tárolási módszer a komódnál a pólókkal, nadrágokkal, pulcsikkal – bár teljesen más mechanizmus igényel egy ilyen típusú tárolás, hajtogatás, vasalás.