Játszóvár építés prémium minőségben!

Játszóvár

A Faberland Kft. termékeinek választékában számos különböző kifejlesztésű jászóvárat kínálunk, amelyek tervezésekor fontos volt számunkra az, hogy biztonságosak legyenek, esztétikus formavilággal rendelkezzenek és minimális karbantartási igénnyel rendelkezzenek.

Az általunk tervezett játszóvár kínálat hétfajta minősített fém játszótéri eszközt tartalmaz. Ezek mindegyike megfelel az MSZ EN 1176-1:2018, MSZ EN 1176-3:2018 számú szabványok előírásainak. A játszóvárak fémszerkezete szinterezett és tűzihorganyzott, továbbá a fémvázakra szereljük fel az időjárás-, és Uv-álló HDPE elemeket.

Ilyen módon a játszóvár felszerelése egy rendkívül biztonságos, strapabíró és ugyanakkor esztétikus játszótéri kiegészítő lesz. Az egyes fémszerkezetek festésének és tűzálló voltának köszönhetően a korrózió sem képez problémát, a filmbevonatos rétegelt lemez pedig megfelelően rezisztens a mechanikai behatásokra is.

A közterületi játszóterek egyik fő attrakciója a gyerekek számára a csúszda. A játszóvárak méretétől függően 0,59 m, 0,9 m, 1,2 m, 1,5 m beülési magasságú csúszdákat szerelünk az egyes eszközökre.

Annak megfelelően, hogy a szóbanforgó játszóteret milyen korosztály fogja választani, vannak kisebb gyerekek számára kialakított változataink is, de a nagyobb gyerekek számára is tud nyújtani jó szórakozást az általunk forgalmazott egészen komplex és nagy méretű játszóvár is. Weboldalunkon további információkat találhatnak az érdeklődők az általunk kifejlesztett játszótéri eszközökről.

Faberland – prémium minőségű magyar játékok!